April 19, 2024

DrumCorps.net

Drum Corps Videos and More 24 Hours a Day!

šŸŽ† UN AN NOU FERICIT! šŸŽ† CRY BABIES šŸ’§ MAGIC TEARS šŸ’• Episoade COMPLETE šŸŒˆ DESENE pentru COPII Ć®n ROMƂNĂ

2 min read



Bine ați venit la Kitoons RomĆ¢nia! Abonați-vă la canalul nostru YouTube și nu pierdeți noua noastră serie de desene animate pentru copii Ć®n romĆ¢nă: www.youtube.com/channel/UCqNLzz_qxV8PiTgcGM3B2xw?sub_confirmation=1

šŸ’§šŸ’• Urmăriți Cry Babies Ć®n romĆ¢nă pe Instagram: www.instagram.com/cry_babies_official/
šŸ§œā€ā™€ļøšŸ’¦ Urmăriți Bloopies Ć®n romĆ¢nă pe Instagram: www.instagram.com/bloopies_official/

#CryBabies #MagicTears #EpisoadeComplete #CryBabiesMagicTears

Vrei sa ai propria ta papusa Cry Babies? Gasesti aici cel mai usor: www.peaktoys.ro/papusi-cry-babies

Desene animate pentru copii! Animație, prieteni, magie și distracție! Copiii se vor distra de minune cu desenele noastre animate! Avem videoclipuri sigure pentru copii și o mulțime de aventuri pentru fiecare copil! Așadar, apăsați play, permiteți distracția care nu se Ć®ncheie și nu uitați să vă abonați la Kitoons RomĆ¢nă! Multe noi surprize sunt pe drum!

Descoperă puterea prieteniei, empatiei și a lucrului Ć®n echipă alături de Cry Babies Magic Tears! Episoade complete cu noi aventuri animate de care fetele și băieții se pot bucura! Urmăriți Cry Babies Ć®n romĆ¢nă și urmăriți personajele Ć®n timp ce depășesc situații provocatoare Ć®mpreună! Sunt drăguți, sunt distractivi și au lacrimi magice cu puteri speciale! Bucurați-vă de episoade complete, colecții, compilări și multe alte surprize cu Cry Babies Ć®n romĆ¢nă!

Hai să mergem sub mare și să urmărim noua noastră serie de desene animate: Bloopies! Timpul băii nu a fost niciodată atĆ¢t de distractiv! Bucurați-vă de episoade complete cu Bloopies Ć®n romĆ¢nă și ajungeți să-i Ć®ntĆ¢lniți pe cei mai noi și drăguți prieteni: Shellies! Aceste mici sirene drăguțe vor ajuta noii tăi prieteni Bloopies să depășească situații dificile Ć®n timp ce trăiești aventuri uimitoare Ć®mpreună! Loialitatea și prietenia nu au fost niciodată atĆ¢t de importante! Nu ratați episoadele noastre complete de Bloopies Ć®n romĆ¢nă!

VIEW VIDEO SOURCE

Copyright DrumCorps.net Ā© All rights reserved. | Newsphere by AF themes.